Запитване за извозване на отпадъци
Извозваме всички видове електрически и електронни отпадъци (ИТ и офис оборудване, специализирано банково оборудване, домакински уреди, аудио и видео, медицински, лабораторни и измервателни уреди, вендинг машини, играчки и др.), батерии, лампи, складово и производствено оборудване, опасни и производствени отпадъци. Извозванията са София се изпълняват до 4 дни. За страната сроковете варират според маршрутите, локалните ни подизпълнители и възможностите за оптимизирана споделена логистика.
За да можем да бъдем максимално полезни, дайте ни информация за типовете, количествата и ликацията на отпадъците Ви. Попълнете формата и ние ще Ви отговорим максимално бързо.
Задължително натиснете клавиша „Добави отпадъка“, за да запаметите всеки един от отпадъците си в Списъка. Полетата със „*“ са задължителни.
Ако изпитвате затруднения при попълването на формата, позвънете на телефони 0700 11 007, 02 494 0091 или 02 494 0094.
 • Цена: 0.00 кг.
  • Отпадък Количество Тегло  
        
   Все още не сте добавили отпадъци за извозване.
   За дарение се приемат само работещи уреди. Ние си запазваме правото да откажем приемането за дарения, ако уредите не работят или не могат да бъдат използвани по предназначение поради морална остарялост.
  • 0.00 кг.