Доброто управление на активите е критично важно за бизнеса

Управлявайте активите си, сканирайте баркодове, провеждайте различни одити и изпълнявайте множество действия от телефона или таблета си. Докато можете да се свържете с интернет, можете да осъществите достъп до нашата система - елиминирайки необходимостта от закупуване на допълнително оборудване.

Функционалности

Ползи от управлението на активи

Активи

Фокусирайте се върху вашата компания като едно цяло, вместо върху отделните активи. Използвайте нашия софтуер, за да следите активите си. Направете подробен дневник за проверка на оборудването, създайте неограничен брой персонализирани полета и изтеглете нашия шаблон на Excel. Качете го, за да започнете да управлявате активите си за минути.

Договори и лицензи

Ние ви предоставяме перфектната платформа, за да поддържате вашите договори и лицензи на едно и също място, организирани по начин, който работи за вас. Ще бъдете уведомени, когато договорът или лицензът изтичат, за да можете да ги актуализирате своевременно. Можете дори да настроите предупреждения по имейл, за да бъдете информирани за вашия акаунт през цялото време.

Справки и рапорти

Преглеждайте предварително дефинирани отчети, които включват информация за вашите активи, за да изчистите по-бързо задачите си. Добавете информация за състоянието, амортизацията, поддръжката, времето за прехвърляне и др. Запазете и използвайте неограничен брой персонализирани отчети, за да извлечете максимума от вашите данни.

Сигурност

SSL криптирането защитава данните, когато се прехвърля от вашия компютър, таблет или смартфон към нашите сървъри. Алгоритмите за откриване на атаки предотвратяват нежелан достъп до вашите данни. Използваме най-добрите сървъри на пазара, заедно с хостинг услуги от първо ниво, за да защитим вашите данни.

Мобилност

Постоянно сте в движение, но това не трябва да се отразява на управлението на активите ви. Използвайте смартфона или таблета си, за да сканирате баркодове, да правите снимки, да маркирате активи и дори да установявате връзки с други активи от други локации. Може лесно да добавяте и редактирате всеки актив, от който се нуждаете, във вашия дом, офис или склад.

Иновативност

Нашата сигурна cloud-базирана система ви позволява да се съсредоточите върху активите си. Непрекъснато се развиваме, за да отговорим и надхвърлим очакванията на клиентите, технологичния напредък и света около нас. Нашата система ви освобождава от провеждане на тестове или надстройки, спестявайки ви скъпи ИТ разходи.

Предупреждения

Задайте напомняния и аларми за активи, които изискват редовна поддръжка, активи с просрочие, договори и лицензи, които предстои да изтекат, и много други функции. Избягвайте рисковете и се справете с проблемите, преди те да повлияят на вашия бизнес.

Потребители

Добавете толкова потребители, колкото са ви необходими за вашите акаунти. Направете вашата система толкова широка или тясна, колкото ви е необходимо. Всеки потребител има уникално ниво на достъп, вариращо от ограничен наблюдател до пълен администратор. Нашата система е удобно решение за всички във вашата организация.

Запазване и прехвърляне

Запазете своите активи предварително, за да знаете кой и кога се нуждае от тях. Направете ги лесно проследими по служител или локация. Помага ви да знаете къде точно са вашите активи, когато те трябва да бъдат върнати. Зачислете ги отново, така че другите да видят, че вече са налични и готови за прехвърляне.

Най-често задаваните въпроси

Разработихме AssetTiger, след като много от нашите клиенти се оплакваха, че не могат да плащат огромни суми за такъв софтуер. Предпочитаме клиентът да си купи наистина добри етикети за активите – и ние правим най-доброто на пазара – и да не се налага да плаща толкова много за софтуер. Ето защо разработихме AssetTiger – което, честно казано, е по-добро от другите пакети, които струват хиляди долари годишно!

Нашата мисия е да направим проследяването на активи ефективно и рентабилно. Нашите етикети заедно със съвременния софтуер AssetTiger правят тази мисия възможна.

AssetTiger е достъпен за нашите клиенти на етикети като безплатна услуга. Разполагаме с минимално количество тагове, които трябва да се поръчват всяка година – като начин да покрием част от разходите за поддръжка и хостинг. 

Доброто следене на активите ви спестява време и пари. По-трудно е да загубите или объркате активи, когато системата ви проследява историята и точното им местоположение. Намирането на загубените ви активи води до големи допълнителни разходи. Без работеща система вие също губите времето и производителността си.

Добрата система използва двустранен подход за управление на вашите активи. Първо, програмата трябва да бъде лесна, за да предоставя качествена информация за вашите активи. AssetTiger ви позволява да включите толкова информация за активите, колкото ви е необходима, и може да се актуализира в реално време от всеки потребител. Второ, правилната програма за управление на активи води качествено отчитане, показващо живота на активите от придобиването до изхвърлянето и всичко между тях с  местоположение и състояние на актива ви през целия му живот.

Нашето мобилно приложение превръща вашия телефон в мобилен център за управление на активи. С приложението AssetTiger сканирайте баркодове, за да прегледате и коригирате историята на активите, да проверявате активи и изписвания или да актуализирате състояния, включително местоположение и прогрес на поддръжката.

Ние правим и продаваме етикети за активи от много години и очакваме да го правим още дълго. С над 2 000 клиенти, 40 служители и хиляди потребители на AssetTiger, ние имаме мотивацията и капацитета да продължим да поддържаме нашите клиенти. Продължаваме да надграждаме AssetTiger въз основа на вашите отзиви и коментари. Изпробвайте го безплатно и вижте ползите от това да сте лоялен клиент на MyassetTag.com.

Няма ограничение. За разлика от много други системи за проследяване на активи, AssetTiger не ограничава броя на хората, които могат да използват вашия акаунт. Също така не ограничаваме броя на едновременно работещите потребители.

Не, можете да стартирате всички наши отчети толкова често, колкото искате, заедно с всички други персонализирани отчети, които искате да генерирате.

Абсолютно. Вградихме функция, която е идеална за одит на вашите активи.

Облачната технология на AssetTiger разчита на интернет връзка. Все пак можете да съставите списък с вашите активи в XLS файл и да го качите в AssetTiger, когато сте свързани с интернет.

Всеки компютър или таблет, който може да се свърже с интернет, е съвместим с програмата. По същия начин смартфоните с Android и Apple стартират приложението без грешка.

Нашите сървъри са отлично защитени. Личната информация, която ни предоставяте, се съхранява на контролирани от достъпа, защитени сървъри, а хората, които работят по данните на AssetTiger, са обучени как да пазят вашата информация в безопасност. Всички данни, които изпращате на AssetTiger, се съхраняват в PCI-съвместими центрове за данни. В случай на нарушение на сигурността, ние ще Ви уведомим.

AssetTiger ви позволява да импортирате вашите списъци с активи и да експортирате произволен брой списъци с активи, включително вашите отчети.

За Вас и Вашата работа! Създадохме AssetTiger, за да позволява работа на потребители на всички нива: от майстори, които държат инструментите си в мазето, до големи компании с десетки хиляди активи. AssetTiger е проектиран да бъде напълно мащабируем.

Да, можете бързо да настроите персонализирани автоматично генерирани отчети. Можете да изберете те да бъдат изпратени по имейл до вас и произволен брой други хора във вашата компания.

Не. Повечето други системи за водене на активи рекламират своята широка гама от функции, но не информират клиента, че само техният най-висок слой (най-скъпото ниво) включва всички техни страхотни функции. Всеки с нашия софтуер може да се възползва от всички негови предимства.

Може да включите почти неограничен брой данни за вашите активи с персонализирани категории. Освен това може да проследявате амортизацията на вашия актив и пълната му история: от първоначалната му покупка, навсякъде, където е пътувал, всички, които са взаимодействали с него, и къде е в момента.

AssetTiger не само може да управлява вашите договори, но и да обработва вашите лицензи, гаранции и застраховки. освен това, може да настроите AssetTiger да ви предупреждава за всичко, зависещо от времето и се нуждае от вашето внимание, от изтичащ договор до актив, който се нуждае от рутинна поддръжка.

Да, повечето баркод скенери работят, както и повечето смартфони с Android и Apple, стига да имат приложението.

Да, имаме множество валути и часови зони, така че софтуерът се движи с вас. Дори сме продавали на НАСА, така че сме сигурни, че нашите етикети са били в космоса!

Да, в момента програмата предлага най-масовите методи за проследяване на амортизацията. Може да изготвяте месечни или годишни отчети за отписване за вашия счетоводен екип или данъчен енсперт.

Пишете ни

Обичаме да говорим с нашите клиенти. Ако имате въпроси относно управлението на активи, не се колебайте да ни пишете.