ОБЩИНА ХАСКОВО И ЕКОЛОГИКА ОРГАНИЗИРАТ

АКЦИЯ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НА СТАРИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

ХАСКОВО, ПЛОЩАДА ПРЕД ОБЩИНАТА

11-14 МАЙ 2022

НАШАТА КАУЗА – ГРИЖА ЗА ХОРАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА

Заедно с екологично отговорните хора от Община Хасково работим усилено за отговорно рециклиране на ненужни електрически и електронни уреди. С акциите си засилваме грижата си към околната среда и помагаме за запазване красотата на нашия град.

СЕГА ТЕ КАНИМ ЗА ПОМОГНЕШ НА ТАЗИ КАУЗА, КАТО ПРЕДАДЕШ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ СТАРИТЕ СИ НЕНУЖНИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Ако имаш голям уред (телевизор, печка, пералня, миялна, хладилник, фризер, бойлер или климатик), от формата по-долу може да заявиш неговото извозване. Екологика ще осигурят извозването и рециклирането.

Ако имаш и малки домакински електроуреди (тостери, миксери, кафеварки, кафемашини, кухненски роботи, фритюрници, котлони, кани за вода, сешоари, ютии и др.), други електронни устройства, компютърна техника (компютри, лаптопи, таблети, принтери, монитори, скенери и телефони) и резервни части, можеш да ги дадеш на колегите при извозването или да ги донесеш при някоя от акциите ни, които ще се провеждат редовно. Виж графика ни тук.

КАК РЕЦИКЛИРАНЕТО НА ОТПАДЪЦИ ПОМАГА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА?

Всяка година у нас се изхвърлят над 40 хиляди тона електроника, като 60% от нея се изгаря или изхвърля на сметищата. По този начин съдържащите се в нея тежки метали и опасни вещества попадат в почвата, водата и въздуха, създавайки огромен риск за всички нас.

Ние искаме да спрем това. Всички приети електроуреди ще бъдат рециклирани и получените материали ще бъдат използвани отново. Така ще запазим нашето здраве, чистотата на града ни и природните ресурси.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, АКО ИСКАШ ДА ИЗВОЗИМ СТАРИТЕ ТИ УРЕДИ

КАК ДА ГИ ПОДГОТВИШ ЗА ИЗВОЗВАНЕ ОТ ДОМА ТИ

Изключи уредите от захранващата мрежа и ги приготви на удобно за извозване място.

В заявката по-долу ни дай информация за типа на уредите, адреса и удобния час за посещение.

При извозването колегите ни носят приемателни Протоколи, с които ще удостоверим предаването на уредите.

КАК ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЗАЯВКИТЕ

След получаване на заявката ще се свържем с теб, за да ти предложим дата за извозване. Ще те посетим в уговореното време, ще натоварим и извозим уредите за рециклиране към нашето предприятие .

ИЗПРАТИ ЗАЯВКАТА ОТТУК

АКО ИМАШ ВЪПРОСИ

Използвай чат-формата в долния десен ъгъл или смело позвъни на 0700 11 007 или 0878 151570.