ОБЩИНА СЛАТИНА И ЕКОЛОГИКА ОРГАНИЗИРАТ

АКЦИЯ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НА СТАРИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

СОФИЯ

БУЛ. „ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД“ 67 – ПАРКИНГА ПРЕД ОБЩИНА „СЛАТИНА“ 

2 АПРИЛ 2022, 11:00 – 17:00 ЧАСА

НАШАТА КАУЗА – ГРИЖА ЗА ХОРАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА

Заедно с нашите съмишленици и приятели от район Слатина работим усилено за отговорно рециклиране на ненужни електрически и електронни уреди. С акциите си засилваме грижата си към околната среда и помагаме за запазване красотата на нашия град.

СЕГА ТЕ КАНИМ ЗА ПОМОГНЕШ НА ТАЗИ КАУЗА, КАТО ПРЕДАДЕШ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ СТАРИТЕ СИ НЕНУЖНИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Дребните електроуреди (малки домакински уреди, аудио и видео техника, компютри, телефони, принтери, кабели и резервни части) можеш да донесеш на някой от пунктовете ни.

Ако имаш голям уред (телевизор, печка, пералня, миялна, хладилник, фризер, бойлер или климатик), от формата по-долу може да заявиш неговото извозване. Екологика ще осигурят извозването и рециклирането им.

КОГА И КЪДЕ

КАК РЕЦИКЛИРАНЕТО НА ОТПАДЪЦИ ПОМАГА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА?

Всяка година у нас се изхвърлят над 40 хиляди тона електроника, като 60% от нея се изгаря или изхвърля на сметищата. По този начин съдържащите се в нея тежки метали и опасни вещества попадат в почвата, водата и въздуха, създавайки огромен риск за всички нас.

Ние искаме да спрем това. Всички приети електроуреди ще бъдат рециклирани и получените материали ще преработени в нови модерни устройства. Така ще запазим чистотата на нашия прекрасен град.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, АКО ИСКАШ ДА ИЗВОЗИМ СТАРИТЕ ТИ УРЕДИ

КАК ДА ГИ ПОДГОТВИШ ЗА ИЗВОЗВАНЕ ОТ ДОМА ТИ

Изключи уредите от захранващата мрежа и ги приготви на удобно за извозване място. В заявката по-долу ни дай информация за типа на уредите, адреса и удобния час за посещение. При извозването колегите ни носят приемателни Протоколи, които ще трябва да подпишеш заедно с тях.

Не забравяй – заявката ще бъде изпълнена до 4 работни дни.

КАК ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЗАЯВКИТЕ

След получаване на заявката ще се свържем с теб, за да ти предложим дата за извозване. Ще те посетим в уговореното време, ще натоварим и извозим уредите за рециклиране към нашето предприятие .

ПУСНИ ЗАЯВКАТА ОТТУК

АКО ИМАШ ВЪПРОСИ

Използвай чат-формата в долния десен ъгъл или смело позвъни на 0700 11 007 или 0878 151570.