ЕКОЛОГИКА ПОМАГА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛОКАЛНИ АКЦИИ И НАЦИОНАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ ОТПАДЪЦИ

Ако детайлите Ви се струват твърде много – пишете ни! Един разговор или работна среща ще бъдат чудесно начало! Ние сме готови да Ви предоставим необходимата информация, за да гарантираме успеха на Вашата акция.

КАК РЕЦИКЛИРАНЕТО НА ОТПАДЪЦИ ПОМАГА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА?

Събитията ни имат силно социално и екологично въздействие и дават поводи за общуване и взаимопомощ между бизнеса в България. Освен това, всички приети за рециклиране електроуреди ще бъдат внимателно разглобени, а получените фракции сортирани и преработени, за да бъдат върнати обратно в производствения цикъл на високо ниво.

Всяка година у нас над 40 хиляди тона електроника излиза от употреба, като 60% от нея се изгаря или изхвърля на сметищата. По този начин съдържащите се в нея тежки метали и опасни вещества попадат в почвата, водата и въздуха, създавайки огромен риск за всички нас. 

Ние искаме да докажем, че отговорното потребление и рециклиране след остаряване може да намали тези огромни количества изхвърлени отпадъци и да спести на Земята разхищението на суровини и енергия.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКАТА ОТТУК

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ

Използвайте чат-формата в долния десен ъгъл или смело позвънете на 0878 151570.